Το Συνέδριο με τίτλο « Γυναίκες – Όραμα και Δημιουργία για Ανθρώπινες Πόλεις», διήρκεσε δύο ημέρες και αναπτύχθηκαν από καταξιωμένους ομιλητές (πολιτικούς και επιστήμονες) τέσσερεις θεματικοί κύκλοι:
-«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως παράθυρο στον πολιτισμό και τον Αθλητισμό»
- « Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο προσκήνιο των εξελίξεων: Πρόγραμμα Καλλικράτης» και θεσμικά, φορολογικά, ασφαλιστικά θέματα των ΟΤΑ.
- Σύγχρονη Τοπική Διοίκηση με καινοτομίες και ποιότητα: Πρότυπες Διοικητικές Υπηρεσίες και Διαχειριστική επάρκεια»
- Κοινωνικός Δήμος, Ανθρώπινος Δήμος: Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας»
Στις παράλληλες εκδηλώσεις του Συνεδρίου βραβεύτηκαν η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, πρύτανης Παν/μίου Σορβόνης και Καγκελάριος των Παν/μίων των Παρισίων, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και πρώην Υπουργός Υγείας και η Ελένη Γιαμούρογλου, πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Εξοχής Νευροκοπίου Δράμας, η οποία έχει ενεργή δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση άνω των 40 ετών!
< Προηγούμενο | Επόμενο > |
---|