neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Αθλητισμός Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
facebook
Έχουμε 323 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

 

panionios new.jpgΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 στις 19:30 στην Εστία της Νέας Σμύρνης η παρουσίαση του Νέου Αθλητικού Κέντρου του Πανιώνιου προς τους δημότες της Νέας Σμύρνης από την αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ κ. Αικατερίνη Γιαβάση και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της “Μπουρνόβας Α.Ε.” κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη. Μετά το Προπονητικό Κέντρο «Απήλιον» το Νέο Αθλητικό Κέντρο αποτελεί το επόμενο μεγάλο όνειρο των φίλων του Πανιωνίου. Διατηρώντας τον πολύπλευρο αθλητικό χαρακτήρα του ΠΓΣΣ, το Νέο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου, θα διαθέτει υπερσύγχρονες αθλητικές υποδομές από τις οποίες θα ωφεληθούν τόσο οι περισσότεροι από 3.000 αθλητές του Αιωνίου όσο και όλοι οι δημότες της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση για το μέλλον του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ και την ΠΑΕ Πανιώνιος ενισχύοντας τις προσπάθειες των αθλητών μας και την παράδοση του Αιώνιου να αναδεικνύει νέα ταλέντα...


Η πρωτοποριακή μελέτη του Νέου Αθλητικού Κέντρου έχει διαμορφωθεί λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες του σύγχρονου αθλητισμού και την εξυπηρέτηση των δημοτών έχοντας ενσωματώσει τις προτάσεις της πόλης. Ως εκ τούτου το νέο σπίτι του Αιωνίου είναι χαμηλότερο από όλα τα γειτονικά κτίρια της περιοχής με καινοτόμα πρόβλεψη διαχείρισης της ενέργειας για φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης η κ. Αικατερίνη Γιαβάση, μίλησε για το Νέο Αθλητικό Κέντρο αναφέροντας πως πρόκειται για μια επένδυση στο μέλλον του Συλλόγου και της πόλης μας, αντάξια της ιστορίας του Πανιωνίου, που θα είναι ανοιχτή για όλους μας. Ο κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης έκανε συνολική παρουσίαση του Νέου Αθλητικού Κέντρου επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό landmark, που θα αναβαθμίσει τη Νέα Σμύρνη ξαναδίνοντάς της αρχιτεκτονική ταυτότητα και θα την αναδείξει μεταξύ των όμορων Δήμων. Τέλος ο κ. Θεοφάνης Μπομποτης, υπεύθυνος αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του Νέου Αθλητικού Κέντρου, έκανε παρουσίαση της αρχιτεκτονικής μελέτης αναλύοντας τη σύγχρονη φιλοσοφία σχεδιασμού και ευρύτερης ανάπλασης, που περιλαμβάνει η μελέτη.
Με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, το Νέο Αθλητικό Κέντρο του Πανιωνίου ΓΣΣ, σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα αθλητισμού και τις προδιαγραφές των FIFA, FIBA, FIVB, FINA. Επιπλέον ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί στη διευκόλυνση της πρόσβασης και της μετακίνησης των ΑμέΑ. Στοχεύοντας να αποτελέσει πυρήνα κοινωνικοποίησης για τη Νέα Σμύρνη και κέντρο αθλητικής ενασχόλησης όλη την οικογένεια το Νέο Αθλητικό Κέντρο του ΠΓΣΣ περιλαμβάνει :

• Ανοιχτό στίβο ιδίου μήκους με τον σημερινό
• Γήπεδο ποδοσφαίρου 12.000 θέσεων προδιαγραφών UEFA Champions League
• 3 κλειστά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ (προπονητήρια υψηλών προδιαγραφών για αγώνες ερασιτεχνικών τμημάτων)
• 1 κλειστό Γυμναστήριο Ενόργανης (προδιαγραφών Εθνικού Προπονητηρίου)
• Κλειστές πισίνες και κολυμβητικές δεξαμενές εκμάθησης (διπλασιασμός υδάτινου όγκου)
• Αίθουσες κλειστού στίβου, τζούντο, σκάκι κ.ά.
• Υποδομές για την ανάπτυξη των αθλητικών Τμημάτων για άτομα με κινητική ή πνευματική αναπηρία
• Κλειστούς χώρους επιφάνειας 4.000 τ.μ. για την ανάπτυξη των υπαρχόντων τμημάτων και δημιουργία νέων
• Ειδικές αίθουσες εκπαίδευσης/ βιντεοπροβολών για τους αθλούμενους και τους προπονητές
• Υποδομές για εμπορική ανάπτυξη με προσανατολισμό στην παιδεία και τις υπηρεσίες για παιδιά και συμβατή με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης
• Υπόγειο παρκινγκ 800 θέσεων

Το Νέο Αθλητικό Κέντρο του Πανιωνίου θα βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, αλλά ακόμα περισσότερο θα βρίσκεται στην καρδιά όλων των Νέο-Σμυρνιωτών!

panionios basketball5.jpgpanionios final3 copy.jpgpanionios piscine.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Πάνος Τσελέντης,
210 9339976,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.