neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΑΓΟΡΕΣ 500.000 ΕΥΡΩ!
facebook
Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

koinoniko_pantopoleio_23_02_13_2_lrΜε προσφορές δημοτών, σχολείων, συλλόγων και αγορές τροφίμων και ειδών υγιεινής ύψους 500.000 περίπου ευρώ που πραγματοποίησε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό ο Δήμος Ν. Σμύρνης, ενισχύθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, το οποίο τους τελευταίους μήνες λειτουργούσε από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και οι 750 περίπου οικογένειες δικαιούχων για τις εορτές του Πάσχα.
Τρεις επιτυχημένες εξορμήσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργάνωσε τους μήνες που μας πέρασαν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαρίνα Ιακωβάκη και οι εργαζόμενοι στην Κοινωνική Υπηρεσία με τη βοήθεια της ομάδας εθελοντών «Ενεργός Δράση», αφιέρωσαν πολλά από τα Σαββατιάτικα πρωινά τους στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών αλλά και τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, έξω από όλα τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ της πόλης μας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και η Κοινωνική Υπηρεσία κατάφερε να συγκεντρώσει δεκάδες καρότσια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να γεμίσει τα ράφια που είχαν αρχίσει να αδειάζουν λόγω της καθυστέρησης ολοκλήρωσης του ανοιχτού διαγωνισμού  του Δήμου, ο οποίος στις αρχές του έτους έληξε άγονος και έπρεπε να επανπροκηρυχθεί μέχρι να βρεθεί ενδιαφερόμενος προμηθευτής. Μετά από δύο προσπάθειες ευτυχώς ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί προμήθειας τροφίμων και ειδών καθαριότητας συνολικού ύψους 500.000 περίπου ευρώ και τα ράφια γέμισαν εγκαίρως πολύ πριν τις εορτές. Οι εργαζόμενοι στην Κοινωνική Υπηρεσία με αυτοθυσία και ιδιαίτερη ευαισθησία εργάστηκαν σκληρά για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες των 750 περίπου οικογενειών και να μπορέσουν όλες να εξυπηρετηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας πριν το Πάσχα. Για να το πετύχουν αυτό εργάστηκαν πολλά Σάββατα και κρατούσαν ανοιχτό το Παντοπωλείο από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Σημαντικές ήταν επίσης οι προσφορές δημοτών, σχολείων & νηπιαγωγείων της Νέας Σμύρνης, της Εθνικής Στέγης, καθώς και η προσφορά της Ένωσης Κρητών Ν. Σμύρνης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η οποία κατά το μήνα Μάρτιο κινητοποίησε τα μέλη της και μάζεψε δεκάδες τσάντες τροφίμων και ειδών υγιεινής τα οποία παρέδωσε στους αρμόδιους ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Περάκης συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ. (στη φωτογραφία δεξιά διακρίνονται ο κος Περάκης, ο Υπ.Δημ.Σχέσεων κος Περαθωράκης Νικήτας και στελέχη του παντοπωλείου).
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Ιακωβάκη προανήγγειλε επίσης τη λειτουργία Κοινωνικών Συσσιτίων & Κοινωνικού Φαρμακείου τα οποία θα λειτουργήσουν σύντομα, ενώ μας ενημέρωσε ότι στους δικαιούχους των δράσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας προστέθηκαν υπό προϋποθέσεις εκτός από τους απόρους και τους ανέργους και όσοι έχουν στεγαστικά δάνεια που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΤΡΟΦΙΜΑ
ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ, ΑΛΕΥΡΙ, ΡΥΖΙ, ΟΣΠΡΙΑ (ΦΑΣΟΛΙΑ-ΦΑΚΕΣ), ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΤΟΝΟΥ, ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ, ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟΣ, ΖΑΧΑΡΗ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΚΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΞΥΔΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΦΥΤΙΝΗ, ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ

ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΣΑΠΟΥΝΙΑ, ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ, ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΧΛΩΡΙΝΗ, ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΖΑΜΙΩΝ, ΥΓΡΟ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΠΙΑΤΩΝ, ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

*Κοινωνικό Παντοπωλείο, Αρτάκης 34, τηλ.: 213.2025.947-948 , καθημερινά 9:00-13:00.