neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Τοπικές Ειδήσεις ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ - ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΠΑΣ"
facebook
Έχουμε 16 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

Ένα χρόνο περίπου μετά τις δημοτικές εκλογές του 2006 η δημοτική παράταξη του υπ. Δημάρχου κ. Στάθη Κούπα διοργάνωσε την Κυριακή 4/11/2007 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συνάντηση των φίλων και μελών της παράταξης με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις θέσεις, τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες της παράταξης το χρόνο που πέρασε.

Ένα χρόνο περίπου μετά τις δημοτικές εκλογές του 2006 η δημοτική παράταξη του υπ. Δημάρχου κ. Στάθη Κούπα διοργάνωσε την Κυριακή 4/11/2007 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συνάντηση των φίλων και μελών της παράταξης με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις θέσεις, τις απόψεις και τις πρωτοβουλίες της παράταξης το χρόνο που πέρασε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Κούπας τόνισε στους παρευρισκομένους τις σταθερές θέσεις της παράταξής του για το θέμα της κατασκευής του νέου Γηπέδου του Πανιώνιου με κυριότερη την αντίθεση της παράταξης στη συμμετοχή του Δήμου στο έργο με την καταβολή 10 εκατ. ευρώ, αναφέρθηκε στη δικαίωση της παράταξής του μετά την απόσυρση από την κυβέρνηση του βιβλίου Ιστορίας της Στ’ Δημοτικού, αφού ήταν η μόνη παράταξη που έφερε το θέμα προς συζήτηση στο Δημ. Συμβούλιο και υπερασπίστηκε την απόσυρσή του. Κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή του κ. Κουτελάκη για αλαζονεία στη διοίκηση του δήμου. Κατηγόρησε επίσης τον Δήμαρχο ότι είχε προσυμφωνήσει με τον κ. Τσακίρη την κατασκευή του νέου γηπέδου χωρίς ανταποδοτικά οφέλη για το δήμο, ότι δεν προχώρησε σε εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του δήμου, ότι διοικεί με μια ομάδα ημετέρων υπαλλήλων, ότι αδιαφορεί για τις προτάσεις της αντιπολίτευσης κ.ά.

Το λόγο πήραν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Κούπα, (κ.κ. Καραμουσαλής, Μπίσαλας, Νάνου, Πάγκαλης) οι οποίοι στο σύνολό τους δήλωσαν απογοητευμένοι από τη Δημοτική Αρχή από τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και κάλεσαν τους παρευρισκομένους να ενώσουν τις δυνάμεις τους μέσω του νέου σωματείου «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» που ίδρυσε η παράταξή τους για να βοηθήσουν την παράταξη στο έργο της, να τη βοηθήσουν να δυναμώσει τη θέση της και να περάσει από την αντιπολίτευση στην εξουσία.

Το λόγο πήραν και πολλοί από τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τον κ. Κούπα για τη συνέπεια με την οποία συζητά και ενημερώνει τους φίλους της παράταξής του τόνισε «...Η αλαζονεία είναι συχνό φαινόμενο όταν οι Δήμαρχοι περνούν τις 2 – 3 τετραετίες. Αν γίνει η κατάλληλη εκμετάλλευση της φθοράς της δημοτικής αρχής μπορεί η παράταξή μας να κερδίσει πόντους. Αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε ενωμένοι και με συγκεκριμένες αυτοδιοικητικές προτάσεις... Πρέπει να γίνει ένα άνοιγμα στην κοινωνία να πείσουμε ότι έχουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα. Χρειάζεται ενότητα, διάλογος, ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία όπως η σημερινή για να δημιουργήσουμε πλειοψηφικό ρεύμα για τις επόμενες εκλογές...»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμα ο πρ. Υπουργός κ. Αθ. Ξαρχάς, η Πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Ανω Ν. Σμύρνης και πρ. Αντιδήμαρχος κα Ζησίμου, οι πρώην Αντιδήμαρχοι κ. Γκάτσης, κα Καμενάκη, κ. Περιμένης, οι πρ. Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Σεϊτανίδης, Κουβαράς, Μιχαηλίδης και πολλοί φίλοι της παράταξης.