neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Απόψεις
facebook
Έχουμε 25 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

Απόψεις

BENETSANOS BAS lowΓράφει ο Βασίλης Βενετσάνος, Τεχνολόγος Γεωπόνος

Ξαφνικά γεμίσαμε μασκοφόρους «ανεξάρτητους» και «υπερκομματικούς» υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες. Η μάσκα αυτή φοριέται στο σύνολο των ανθρώπων εκείνων που τα προηγούμενα χρόνια, αποτέλεσαν το μακρύ χέρι της κυβερνητικής πολίτικης στην αποδόμηση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όλοι αυτοί προβάλλονται σήμερα σαν ουρανοκατέβατοι, λες και προήρθαν από πολιτική παρθενογένεση. Ζητάνε την ψήφο των πολιτών σηκώνοντας την σημαία της ανεξαρτησίας ή κρύβονται πίσω από δήθεν
υπέρκομματικούς συνδυασμούς. Στην ουσία πρόκειται για διακομματικούς συνδυασμούς, που στήριξαν τις μνημονιακές κυβερνήσεις.     

Περισσότερα...

reklitislowΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΡΕΚΛΕΙΤΗ

Μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σύντροφος και συναγωνιστής Χρήστος Ρεκλείτης. Εμβληματική μορφή των αγώνων της δημοκρατικής νεολαίας και ολόκληρης της Αριστεράς, από τη Νεολαία Λαμπράκη μέχρι τον Συνασπισμό (του οποίου διετέλεσε γραμματέας στη Ν. Σμύρνη) και στη συνέχεια τη ΔΗΜΑΡ.
Πάντα παρών στους αγώνες του ελληνικού λαού, καταδικασμένος και βασανισμένος άγρια από όσους τον ήθελαν αλυσοδεμένο.
Αποχαιρετούμε με λύπη έναν σεμνό Νεοσμυρνιό. Έναν από τους χιλιάδες αριστερούς και δημοκράτες που έδωσαν τα καλύτερά τους χρόνια για την ελευθερία και τη δημοκρατία. Και γι' αυτό έναν ξεχωριστό άνθρωπο.

Αντί στεφάνου ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σμύρνης διαθέτει το ποσό στην εφημερίδα «Αυγή»

ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης

Ζούμε στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθηνάς. Σε λίγο έχουμε δημοτικές εκλογές και ο ανταγωνισμός καλά κρατεί… Οι υποσχέσεις πολλές και διαφορές, τα καθημερινά προβλήματα όμως είναι και αυτά παρά πολλά.  Ενώ έγιναν πολλά, μεγάλα, πολυδάπανα και ίσως περιττά έργα -ο καθένας τα κρίνει με τη δική του ατομική άποψη- κάποια λίγα και απλά μικρά έργα, με ελάχιστο κόστος από το μεγάλο πλεόνασμα του δήμου, πρέπει να πραγματοποιηθούν για να γίνει καλύτερη η ποιότητα ζωής μας στην πόλη μας.

Περισσότερα...

TSIAPHS PANAGIOTHSlowΓράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΠΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Σμύρνης.

Μια ζωή Νέα Σμύρνη, μια ζωή Πανιώνιος, μία ζωή μουσική, μία ζωή πλατεία. Αυτή την πόλη αγαπώ,  αυτή την ομάδα υποστηρίζω και θέλω το καλύτερο.  Πάνω από δώδεκα χρόνια δημοτικός σύμβουλος γι’αυτό προσπαθώ.

Στόχος κι όνειρο να μας ενώσει η αγάπη για την πόλη, να δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί για να κάνουμε τη ΔΙΚΗ μας ζωή καλύτερη, τη ΔΙΚΗ μας πόλη καλύτερη, να γίνουμε επιτέλους ομάδα.

Περισσότερα...

MOYTOPOULOU 2014lowΓράφει η  Φωφώ Μουτοπούλου - Φωτεινοπούλου, Εκπαιδευτικός - Δημ. Σύμβουλος.

Δανειστική Βιβλιοθήκη και χωρίς να το καταλάβω έγινα βοηθός βιβλιοθηκάριου, τρόπος του λέγειν.
Aμέσως μετά το σχολείο πήγαινα κατ’ ευθείαν για διάβασμα στη βιβλιοθήκη της πόλης μου τη φημισμένη τότε «Παπαστράτειο Δανειστική Δημοτική Βιβλιοθήκη» του Αγρινίου, που για καλή μου τύχη βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...