neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr neasmyrni.net.gr
Αρχική Εκπαίδευση
facebook
Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους
ARTION 2016-small lux new 001 akadimos118x118 autopragmatosi Kyvellou-new

Εκπαίδευση

Counselling-DecisionsΓια 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Νέας Σμύρνης προσφέρει δωρεάν Pρόγραμμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού που αφορά μαθητές, σπουδαστές, γονείς, ανέργους και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο δημότη του Δήμου μας. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει:

Περισσότερα...

syrigos internetΓράφει ο Πολύδωρος Συρίγος, Δημ. Σύμβουλος - τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Ν. Σμύρνης, FB: Polydoros Syrigos

Τα τελευταία χρόνια στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έχει αναπτυχθεί ένα νέο μοντέλο εξωσχολικής δραστηριότητας των παιδιών, με πρωτοβουλίες των τοπικών Συλλόγγων Γονέων και Κηδεμόνων. Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια που στηρίζεται στην βασική ανάγκη της Ελληνικής Οικογένειας να δώσει στα παιδιά διεξόδους Δημιουργικής Απασχόλησης εκτός σχολικού ωραρίου. Από φέτος ο Δήμος μας οργανώνει Κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών τα οποία θα λειτουργούν όλο το χρόνο.

Περισσότερα...

svie kedeΟ Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΣΒΙΕ θέτει στη διάθεση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). και για την φετινή χρονιά, πενήντα (50) πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης, συνολικής αξίας 360.000€, για την υποστήριξη των δημοτών της Αττικής  που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (ΕΚΟ). Επιπλέον, σε  κάθε κοινωνικά ή/και οικονομικά ευάλωτο πολίτη ο οποίος θα αιτηθεί υποτροφία μέσω της ως άνω διαδικασίας, η ΣΒΙΕ θα χορηγήσει αυτόματα 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα προκειμένου να σπουδάσει την ειδικότητα της επιλογής του. Πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ν. Σμύρνης. Δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις:

Περισσότερα...

Αsymeon­γα­πη­τά μου Παι­διά, Πέ­ρα­σε και φέ­τος το κα­λο­καί­ρι! Α­πό σή­με­ρα μια νέ­α σχο­λι­κή χρο­νιά αρ­χί­ζει. Οι πόρ­τες του Σχο­λεί­ου σας άνοι­ξαν. Ο αύ­λει­ος χώ­ρος πλημ­μύ­ρι­σε α­πό την πα­ρου­σί­α σας, τα φω­τει­νά σας πρό­σω­πα, τις ζω­η­ρές φω­νές σας.Μό­λις προ ο­λί­γου έ­γι­νε ο κα­θι­ε­ρω­μέ­νος Αγια­σμός. Είναι μια ι­ε­ρή πρά­ξη με την ο­ποί­α πα­ρα­κα­λέ­σα­με τον Κύ­ριό μας Ι­η­σού Χρι­στό να ευ­λο­γή­σει τη νέ­α σχο­λι­κή χρο­νιά. Να φω­τί­σει και να ε­νι­σχύ­σει τους σεβαστούς κα­θη­γη­τές (δα­σκά­λους) σας. Και σε σας να χα­ρί­σει υ­γεί­α, δύ­να­μη και ζή­λο για μά­θη­ση.

Περισσότερα...

4GYMNASIO EKTHESH2LOWΜια καταπληκτική ζωγραφική έκθεση με τίτλο «Ζωγραφίζοντας τις εκκλησίες μας» παρουσίασαν τη φετινή χρονιά παράλληλα με την καθιερωμένη έκθεση τεχνολογίας  οι μαθητές του 4ου Ιώνιου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου τους υπό την επίβλεψη του Δ/ντή κ. Βλάχου,  των Καθηγ. Π. Ιωάννου και Α. Βασιλείου  και την πολύτιμη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...